نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

ضرورت بکارگیری سیستم HACCP در صنعت نوشیدنی میوه ای 1395/11/19 23:17:10

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی فرانک بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

ارزيابي ايمني مواد غذايي گياهي ) GMتغيير ژنتيكي يافته( به لحاظ آلرژي زايي 1395/11/19 22:58:28

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی زهرا بیگ محمدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسری ایمنی موادغذایی و آشامیدنی

بسته¬بندی¬های نوین در صنعت غذا 1395/11/19 22:47:43

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی هدی شهیری طبرستانی
زبان : فارسی سال انتشار : 1389 محل پذیرش : همایش سراسزی امنی موادغذایی و آشامیدنی